Team MiA

From Lexiconn
Jump to navigation Jump to search

Team MiA je uradno nastala leta 2002 kot slovenski Counter-Strike klan Missing in Action (MiA). Velja za eno uspešnejših slovenski multigaming ekip. Po letu 2016 organizacija sicer ni več aktivna, z izjemno redkih CS:GO ter StarCraft II tekmovanj.

Zgodovina

Nastanek (1999 - 2002)

Po besedah igralca 007, ustanovitelja ekipe ABS (Anti-teroristična Brigada Slovenija) in dolgoletnega vodja ekipe MiA, naj bi klana ABS ter MORIS nastala med leti 1999 in 2000. Februarja 2002 sta se ekipi srečali v skupinskem delu Discharged CS tekmovanja, kjer pa je zaradi neaktivnosti številnih članov v omenjenih zasedbah namesto dvoboja prišlo do združitve klanov MORIS in ABS, iz te besedne zveze pa naj bi izvirala tudi ideja za kratico MiA. Ob uradni najavi združitve so novo ekipo poimenovali Missing in Action.

I. Dinastija (2002 - 2003)

Po združitvi dveh tedaj konkurenčnih klanov je nastala ekipa Missing in Action, ki jo je vodil 007, prvotno vodja ekipe ABS. V tem času je MiA veljala za eno izmed močnejših slovenskih Counter-Strike 1.3 ekip, med takratno udarno zasedbo pa so bili tudi nekateri posamezniki, ki so zastopali slovensko izbrano vrsto v streljačini CS 1.3. Kljub temu pa so starejši igralci zaradi pomanjkanja časa in motivacije počasi padali v neaktivnost. Nenehno dodajanje novih igralcev in slovo starejših članov je privedlo do mnogih začasnih ter manj konkurenčnih peterk, ki so zastopale ekipo na uradnih dvobojih. Kmalu se je klana prijel sloves kalilnice talentov in odskočne deske igralcev v boljše ekipe. Med bolj poznanimi igralci v tem obdobju ekipe MiA sta tudi ExecutoR ter mazi.

Prvi LAN, na katerem je MiA uradno sodelovala in tekmovala, je bil Lethal LAN II, na katerem so ekipo zastopali 007, mazi, ExecutoR, chrom, misak in iGi. V tem obdobju se je ekipa udeležila še LanFEST #1, kjer so jo zastopali 007, Jedi, madcow, GuSaR, treach, Dadek in ExecutoR.

II. Dinastija (2003 - 2010)

Po izidu verzije Counter-Strike 1.5 je prišlo do sprememb tako v vodstvu kot tudi v igralskem kadru ekipe. 007 je počasi zbiral nove, mlajše in predvsem manj uveljavljene igralce, na katerih je želel graditi prihodnost klana. Nato pa je po naključnem razpletu dogodkov MiA čez noč izgubila svojo vodjo ter se znašla v težkem položaju. 007 pa je, preden je povsem izginil iz scene, vodstvo ekipe prepustil tedaj še relativno neizkušenemu Lojze Slaku. Slednji je počasi nadaljeval delo svojega predhodnika in po letu ali dveh si je MiA povrnila ugled slovenske scene.

Vse do konca njegove dinastije je Lojze Slak uspešno vodil ekipo in jo popeljal na številna domača ter celo dva LAN tekmovanja v Avstriji (na enem izmed teh je MiA zasedla prvo mesto). Zadnjemu uradnemu boju ekipe MiA pod njegovim vodstvom smo bili priča na slovenskih ESWC 2008 kvalifikacijah (na katerih sam sicer ni igral), kjer je peterica PaM, mtK, Doggy, Sajho in A74c0r zasedla tretje mesto med vsemi slovenskimi Counter-Strike 1.6 ekipami.

II. Dinastija je prinesla tudi nekaj drugega: prvič v zgodovini je MiA sprejela igralce, ki so organizacijo zastopali tudi v drugih videoigrah. Svoj čas je za najboljšo slovensko ekipo na svojem področju veljala njihova Call of Duty 1 podružnica, ki je nastala sredi novembra 2003. Slednja je vse od izida omenjene igre pa do pridružitve slofaci veljala za najuglednejšo in predvsem prvo resno Call of Duty ekipo v Sloveniji, vodil pa jo je Earendil. Zanjo so igrali Ach3ron, Space, six, djeZo in Bloody, za krajši čas pa tudi BonD. V tem času sta za kratek čas treach in Johnzl tvorila 2vs2 ekipo v World of WarCraft Arena.

Tekom druge dinastije je MiA vsebovala tudi prvo in edino pravo slovensko žensko Counter-Strike ekipo, ki je sodelovala na spletnih tekmovanjih. Kot častni član pa je ekipo MiA v igri WarCraft 3 TFT zastopal tudi Sway (ExecutoR).

Call of Duty: združitev s SLOFACA

Call of Duty sekcija ekipe MiA je nekaj časa zasedala prvo mesto na mednarodni Clanbase CoD TDM lestvici, tedaj pa so organizacijo zastopali Earendil, Bloody, DreaM, djeZo, Space, six in Ach3ron. Kmalu po začetnih dobrih predstavah na ClanBase lestvicah se je Call of Duty sekcija ekipe MiA združila s Quake3 Urban Terror zasedbo SLOfaca in nastopala kot (SLOfaca) - Missing in Action, glavna razloga za združitev pa sta bila prijateljstvo med vodji ekip ter neaktivnost igralcev. Sodelovanje ni trajalo pretirano dolgo in čez čas je iz te ekipe nastala slovenska Call of Duty naveza ZooM.

III. Dinastija (2010 - 2012)

LojzeSlak je leta 2010 prepustil vodenje ekipe dvema dolgoletnima članoma, ichi in treach, ki sta preimenovala ekipo v Team MiA ter tako pričela naslednje obdobje te organizacije. MiA je po vzoru uspešnih mutligaming ekip združila uspešne slovenske igralce in ekipe, ki so jo do konca leta 2012 zastopali v igrah, kot so FIFA, Counter-Strike: Source, TrackMania Nations Forever, StarCraft II in Call of Duty 4. Z začetkom leta 2012 pa je MiA najavila neaktivnost za nedoločen čas.

StarCraft II: Wings of Liberty

Prvi član StarCraft II sekcije je bil JoZhA, ki je že pred izidom prestopil k ekipi in zamenjal Command & Conquer 3: Tiberium Wars za StarCraft II. Zmagal je na prvem slovenskem tekmovanju Best of Slovenia. Kmalu so se ekipi pridružili EonuS, Targma in sanch, po ESWC Slovenia 2011 pa še Jutranjo in Evuser. Oktobra 2011, ne dolgo po odhodu EonuSa iz ekipe, sta se StarCraft II sekciji pridružila VonComet in Morgosh. Tedaj so ekipo MiA sestavljali sanch, Jutranjo, Targma, Evuser, Morgosh, VonComet in neaktivni JoZhA.

16. in 17. oktobra 2011 je bil organiziran MiA Showmatch - ESWC 2011, na katerem sta poleg članov ekipe MiA (Evuser, Morgosh, Sanch, Jutranjo, VonComet) sodelovala tudi hrvaška igralca Jarlaxle in Deny, ki so skupaj z Evuserjem zastopali svoje države na Electronic Sports World Cup 2011.

FIFA

Ekipo MiA so v času III. dinastije zastopali Mido_1, riberyado, Deycek in Rakitas. Deycek in Mido_1 sta bila prva člana FIFA sekcije, kmalu pa se je pridružil še riberyado. Septembra 2010 je Deycek zmagal WCG Slovenia 2010 in se udeležil finalnega dogodka World Cyber Games 2010, kjer je izpadel v skupinskem delu po dodatni tekmi, saj sta bila z zastopnikom Izraela izenačena. Mido je leta 2010 in 2011 dosegel kar nekaj prvih in drugih mest na slovenskih tekmovanjih, vključno s srebrom na WCG Slovenia 2010 in zlatom na Mikk LAN 5. Septembra 2011 se je po zmagi na ESWC Slovenia 2011 ekipi pridružil še Rakitas, ki je na finalnem dogodku ESWC 2011 prišel iz skupin ter izpadel v prvem krogu končnice, decembra istega leta pa je zmagal tudi Big Gamer 2011 Finale. Na začetku leta 2012 je MiA zaradi neaktivnosti igralcev razpustila FIFA sekcijo.

Call of Duty 4

27. junija 2011 je MiA dodala ekipo MakeMeCooler kot svojo Call of Duty 4 sekcijo, ki se je na začetku septembra udeležila tekmovanja MSI Grunex European LAN. Tam je zmagala le eno tekmo v skupinskem delu in tako zaključila s tekmovanjem.

IV. Dinastija (2012 - 2016)

IV. Dinastija ekipa MiA se je začela z obuditvijo Counter-Strike: Global Offensive in StarCraft II: HotS sekcij, s pomočjo organizacije Conn.Si pa je ekipa MiA dosegla nove razsežnosti in kmalu začela dosegati dobre rezultate, predvsem v StarCraft II. Tokrat sta ekipo vodila A74c0r in treach, sodelovali so pa tudi Sonyx, over in ichi.

Counter-Strike: Global Offensive

Proti koncu septembra je ekipa MiA začela sestavljati Counter-Strike: Global Offensive sekcijo pod vodstvom A74c0r-ja. 30. septembra 2012 sta A74c0r in sm1 prvič uradno zastopala ekipo MiA v tej streljačini na Conn.Si 2vs2 Conn.Si CS:GO Massacre 1 tekmovanju, na katerem sta osvojila prvo mesto. Zaradi manjšega interesa med slovenskimi igralci se je projekt slovenske CS:GO ekipe MiA ustavil. Maja 2013 se je pod okrilje organizacije MiA pridružila srbsko-slovenska naveza, ki je prej nastopala pod imeni MadDogz in 6pack, a tudi ta poizkus v CS:GO ni obrodil sadove za slovensko organizaciji MiA.

Leta 2015 se je MiA znova podala v vode CS:GO. Maja 2015 se je v zasedbi NTG, n1nnx, WaH, saveeey, SERVAY, lulu in bomez udeležila tekmovanja Balkan Championship Season 2, kjer so izpadli že v skupinskem delu. Na začetku septembra istega leta so na Gaming Paradise 2015 povabili ekipo MiA potem, ko sta ekipi Copenhagen Wolves in HellRaisers odpovedali sodelovanje. Team MiA so tedaj zastopali bome, n1nnx, WaH, saveeey in SERVAY, po dveh porazih pa so zaključili s tekmovanjem na 7. - 8. mestu.

StarCraft II: Heart of the Swarm

StarCraft II je svoj čas veljal za paradnega konja ekipe MiA in SC2 sekcija je bila daleč najštevilčnejša in najbolj aktivna sekcija v organizaciji. Poleg tekmovanja na različnih turnirjih se za SC2 člane ekipe MiA nekaj krat letno organizira MiA Invitational ter MiA Insider, na katerem lahko igralci trenirajo in hkrati tekmujejo za praktične nagrade.

Konec julija se je ekipi pridružil Francija RiSK, avgusta pa še Srbija GrayWarden. Poleti 2013 se je MiA s postavo Starbuck, Hrvaška CheeseKing, Hrvaška frozz in RiSK uvrstila na ESL Euro Summer Series 2013, kjer je v skupinskem delu premagala Team Acer in RoX ter izgubila proti Team Property, proti katerim je namesto frozza igral Evuser. Kot prvo uvrščena v skupini je MiA napredovala v končnico, iz katere je izpadla že v četrtfinalu proti Fnaticu, kljub temu pa si je zagotovila mesto na zimskem EES tekmovanju. Oktobra istega leta je ekipo zapustil RiSK.

V naslednji sezoni EES Winter 2013 so ekipo zastopali Starbuck, CheeseKing, frozz in GrayWarden. Skupinski del so končali na drugem mestu, premagali so Karnage eSports in Team Dignitas, porazil pa jih je NewRoSoft. V četrtfinalu so se zopet srečali z ekipo fnatic, ki so jo tokrat premagali po zmagi Starbucka nad Harstemom v odločilni igri. V polfinalu jih je izločil mousesports, v tekmi za tretje mesto pa je bil boljši Team Acer. Po koncu tekmovanja je Starbuck zapustil Team MiA ter podpisal enoletno pogodbo z mousesports, preostali igralci pa so nadaljevali s spletnimi tekmovanji. Starbuck se je po izteku pogodbe pri nemški multigaming organizaciji vrnil v Team MiA, skupaj z njem pa se je vrnil tudi frozz, ki je vmes zapustil klan. Oba sta se ponovno pridružila ekipi 25. junija 2015.

Fnatic in Team MiA sta gojila rivalstvo v StarCraft II. Prvič sta se ekipi srečali na RaidCall EES Summer 2013, kjer je Fnatic v tesnem dvoboju izločil ekipo MiA v četrtfinalu. Ekipi sta se naslednjo sezono (Winter 2013) istega tekmovanja zopet srečali v četrtfinalu, le da je bila tokrat boljša MiA ter prišla med najboljših štiri. Na zadnje sta se zasedbi spopadli na SteelSeries King of the Hill #8 (link), kjer je ponovno zmagala ekipa MiA.

Z izjemo redkih tekmovanj, na katerih sodeluje Starbuck, je StarCraft II sekcije MiA neaktivna že od leta 2016.

Dota 2

Kmalu po končani Conn.Si Dota2 Arena Season 1 se je zmagovalna ekipa v rahlo spremenjeni zasedbi pridružila ekipi MiA, ki je dolgo veljala za najboljšo slovensko Dota 2 ekipo v Sloveniji. Zasedba je aktivno nastopala na mednarodnih tekmovanjih, kjer je dosegala solidne, a ne najboljše rezultate; vključno s tretjim mestom na hrvaškem tekmovanju Universe.hr Big Bang LAN. Zaradi neaktivnosti določenih igralcev se je zasedba vsake toliko časa spreminjala, kasneje pa se je Dota zasedba odcepila od ekipe MiA in tvorila organizacijo theOverpowered.

FIFA serije

Konec julija 2013 je MiA zopet odprla FIFA sekcijo, ki sta jo tedaj zastopala amadej in PumaDrifter, finalista nedavnega tekmovanja gamingHOUSE FIFA13 LAN 1. Sponzor FIFA sekcije je bil PlayGame.biz. PumaDrifter je hitro po prihodu zapustil ekipo ter prenehal s tekmovanjem, amadej pa je 14. septembra 2013 zmagal na gamingHOUSE FIFA13 LAN #2.

Hearthstone

Po izidu Hearthstone Open bete se je ustvarila tudi Hearthstone sekcija ekipe MiA, ki je bila aktivna do leta 2015. Leta 2014 je bil organiziran MiA Hearthstone turnir, kjer je sodelovalo pet članov ekipe MiA ter Korslash iz ekipe Prime. Največji ekipni uspeh je sodelovanje na Gentlemen Cup, ki ga je organiziral znani TaKe.tv, na njem pa je sodelovalo 8 evropskih ekip, med njimi tudi MYM, Cloud9, eSuba in vVv Gaming. Buksna in zaephyr sta se srečala v osmini finala na DreamHack Bucharest 2014 Hearthstone tekmovanju.

Ekipe in igralci

Trenutno Team MiA nima aktivnih igralcev, ki bi organizirano tekmovali in zastopali ekipo, z izjemo Starbucka, ki se poredko udeležuje vidnejših mednarodnih StarCraft II tekmovanj.

Vidnejši pretekli člani

Counter-Strike 1.3 - 1.6
007 Lojze_Slak ichi A74c0r MADCOW AiM dadek 3x3cut0r
PaM mtK Major Pimi Sajho comp Jedi_Lord5 treach
ExecutoR yunior @n-Sie Brandy Skorc Case XRay Zeg0
Sa1nt misak doggy Earendil bLaD3 repa GuSaR enzo
mazi Opi-san Sentry caboose keki Demo Lator
Counter-Strike (ženska zasedba)
toscana Lejca NightWish Snowhite
No@Angel Tashee Luna
Counter-Strike: Global Offensive
Bosna in Hercegovina COKOLADA Bosna in Hercegovina kole n1nnx A74c0r saveeey SERVAY NTG
Bosna in Hercegovina PRiMA Srbija UNTOUCHED sm1 Over WaH bome
Counter-Strike: Source
heart_maker riseN RofleX muxen
Royal gAJSER MoOm
StarCraft II
Zerg EonuS Protoss Zerg Evuser Protoss JoZhA Terran Targma Terran VonComet
Zerg Jutranjo Francija Protoss GenjiTakiya Zerg Grimmjow Zerg Starbuck Portugalska Protoss MaLeS
Protoss DeLuxE Srbija Protoss GrayWarden Hrvaška Protoss CheeseKing Hrvaška Terran Frozz Hrvaška Zerg ZoMBi
Hrvaška Terran Deny Zerg Morgosh Protoss Skoflek Protoss Linked Protoss eLephaNt
Terran Killerfive Zerg Pajack Hrvaška Terran Razbu Nemčija Terran EDER Zerg TheForte
Zerg Reach Češka republika Protoss Juri Romunija Protoss Xsnac Hrvaška Zerg SaleSarma Zerg OverSiard
Zerg kektz Nemčija Terran DeLiver Terran ShaDow Random Sonyx Protoss Sanch
Terran SimKe Protoss šibica Hrvaška Protoss Blask
Dota 2
Pasulj Atiron sm1x matto- j3vs0
krayZee kavselj Bunny Pingvincek Smuk
FIFA serije
Deycek Rakitas Mido_1 Riberyado6
Johnzl amadej PumaDrifter
Hearthstone
Pajo Kenaph Freck Grimmjow Kerber
sasT Buksna Barricade zaephyr
TrackMania Nations Forever
dec United Hrvaška Domi WorteX
Budd Mesko Filipator roblek
Call of Duty 1
Earendil space Bloody djeZo
CrazyDrake DreaM Ach3ron
Call of Duty 4
Greddy PAMZYO MARAC D-Prodigy lazzN
Osebje
treach A74c0r Over Sonix

Dosežki

Call of Duty 4
Uvrstitev Tekmovanje Datum Zasedba Nagrada
Ro16 MSI Grunex European LAN 3. - 4. september 2011 PAMZYO, lazzN, Greddy, MARAC, D-Prodigy
Ro8 Vita Nova Preinvite qualifier #1 PAMZYO, lazzN, Greddy, MARAC, D-Prodigy
Counter-Strike: Global Offensive
Uvrstitev Tekmovanje Datum Zasedba Nagrada
Ro8 HGSpot Reboot Open 2016 23. - 24. april 2016 A74c0r, sm1, Tarik, saveeey, Hrvaška ZoMBi
Ro8 Gaming Paradise 2015 6. - 12. september 2015 n1nnx, bomez, saveeey, WaH, SERVAY, Srbija shev
Četrto mesto 4th Radioactive LAN #5 21. - 22 februar 2015 A74c0r, over, sm1, gag1, krawca
Tretje mesto 3rd Conn.Si CS:GO Massacre 4 3vs3 10. februar 2013 A74c0r, sm1, Sajho
Tretje mesto 3rd Conn.Si CS:GO Massacre 3 23. december 2012 A74c0r, sm1, Lojze Slak, Duro, Tunatic
Prvo mesto 1st Conn.Si CS:GO Massacre 1 2vs2 30. september 2012 A74c0r & sm1
Counter-Strike: Source
Uvrstitev Tekmovanje Datum Zasedba Nagrada
Ro12 ClanBase EuroCup XXIII CS:S heart_maker, MoOm, gajser, riseN, Royal
Tretje mesto 3rd Gamersject Winter Challenge januar 2011 heart_maker, MoOm, gajser, riseN, muxen
Counter-Strike
Uvrstitev Tekmovanje Datum Zasedba Nagrada
Round of 4 Ro4 WCG Slovenia 2008 20. september 2008 PaM, mtK, A74c0r, s1mon, sajho
Tretje mesto 3rd ESWC Slovenia 2008 5. - 6. julij 2008 PaM, mtK, A74c0r, s1mon, sajho
Prvo mesto 1st Lancube (Singulanity v.4) 28. - 30. oktober 2005 LojzeSlak, Zeg0, sajho, ichi, 3x3cut0r 5x PC Igra Quake IV
Drugo mesto 2nd DSL Tournament 14. - 16. oktober 2005 LojzeSlak, ichi, Pimi, 3x3cut0r, Zeg0, sajho
Drugo mesto 2nd Winter Gaming League april 2005 IchiSan, LojzeSlak, Pimi, Sajho, Zeg0, XRay, A74c0r
Drugo mesto 2nd Lan 4 Fun - Codename:FacaLAN 26. - 27. februar 2005 LojzeSlak, ichi, Pimi, sajho, Zeg0 20.000 SIT + 5x original igra podjetja Colby
Tretje mesto 3rd Singulanity v.3 29. - 31. oktober 2004 LojzeSlak, sajho, Zeg0, madcow, ichi
Ro8 Lethal LAN V 24. - 25. april 2004 LojzeSlak, XRay, Zeg0, madcow, treach
Ro8 Lethal LAN XXL 25. - 26. oktober 2003 LojzeSlak, XRay, Jedi, Pimi, Earendil, BonD, bLaD3
Prvo mesto 1st Lethal LAN IV 2vs2 31. maj - 1. junij 2003 Pimi & repa
9th LanFEST #1 2. - 3. oktober 2002 007, Jedi, madcow, GuSaR, treach, Dadek, ExecutoR
Dota 2
Uvrstitev Tekmovanje Datum Zasedba Nagrada
Tretje mesto 3rd Universe.hr Big Bang LAN 16. - 17. april 2014 Pasulj, j3vs0, krayZee, kavselj, Bunny 1000kn in 70€ hardware oprema
FIFA serije
Uvrstitev Tekmovanje Datum Igralec Nagrada
Prvo mesto 1st gamingHOUSE FIFA13 LAN #2 14. september 2013 amadej 120€, igra FIFA14, bon 20€ za playgame.biz, slušalke xbox 360
Prvo mesto 1st Big Gamer 2011 3. december 2011 Rakitas 3D LED TV Samsung UE55D8000 + 3D očala
Ro56 Electronic Sports World Cup 2011 21. - 23. oktober 2011 Rakitas
Ro40 World Cyber Games 2010 30. sep - 1. okt 2010 Deycek
Prvo mesto 1st WCG Slovenia 2010 11. september 2010 Deycek nastop na WCG 2010
Drugo mesto 2nd WCG Slovenia 2010 11. september 2010 Mido_1
Tretje mesto 3rd Big Gamer 2010 19. junij 2010 Deycek
Hearthstone
Uvrstitev Tekmovanje Datum Igralec Nagrada
Prvo mesto 1st Offblast 2015 19. - 20. september 2015 Buksna
Prvo mesto 1st Gfinity 1v1 Tuesday Cup 7. januar 2015 Grimmjow 100€
Prvo mesto 1st ConnACT #1 27. september 2014 zaephyr SteelSeries Kana mouse, 8x Shark energy drink in nagradna karta
Prvo mesto 1st Offblast 2014 9. - 10. avgust 2014 Freck Logitech G35 7.1
Drugo mesto 2nd Offblast 2014 9. - 10. avgust 2014 zaephyr Logitech G19s
Prvo mesto 1st Hearthstone Slovenia 1 Online turnir 18. maj 2014 Freck 45€
Drugo mesto 2nd Hearthstone Slovenia 1 Online turnir 18. maj 2014 Grimmjow 25€
Prvo mesto 1st LigLAN #2 26. - 27. april 2014 Freck
Ro8 DreamHack Bucharest 2014 NESCAFE 3in1 24. april 2014 Buksna 500$
Ro16 DreamHack Bucharest 2014 NESCAFE 3in1 24. april 2014 zaephyr
Drugo mesto 2nd Universe.hr Big Bang LAN 17. april 2014 Buksna 600kn + 100€ hardware oprema
Prvo mesto 1st Radioactive LAN #3 22. februar 2014 zaephyr Ozone NEON, Ozone RAGE 7HX, bon 5€ EIgre, xbox igra v vrednosti 20€
Prvo mesto 1st Slovenia Hearthstone 2 Beta Online Turnir 8. februar 2014 sasT Ozone Rage ST slušalke, podloga za miško, bon 5€ v trgovini www.eigre.si
Hearthstone team
Uvrstitev Tekmovanje Datum Zasedba Nagrada
7th Gentlemen Cup julij - sept 2014 Barricade, Buksna, Freck, Grimmjow, sasT, zaephyr
StarCraft II
Uvrstitev Tekmovanje Datum Igralec Nagrada
Ro24 2019 WCS Winter Europe 31. jan - 7. apr 2019 Zerg Starbuck 675$
Ro16 2018 WCS Austin - Europe Qualifiers 14. apr - 12. maj 2018 Zerg Starbuck 400$
Prvo mesto 1st PwS Invitational IV 23. april 2016 Terran Killerfive Ozone Argon
Drugo mesto 2nd PwS Invitational IV 23. april 2016 Zerg Pajack Ozone Rage 7hx
Tretje mesto 3rd PwS Invitational IV 23. april 2016 Terran VonComet Ozone Ground Level L
Ro32 2015 WCS Season 3 Premier League 29. maj - 13. sep 2015 Zerg Starbuck 4.500$
Prvo mesto 1st ESL South East Europe Championship december 2014 Hrvaška Protoss CheeseKing 150€
Prvo mesto 1st KSET E-SPORTS LAN 4 4. oktober 2014 Hrvaška Terran frozz 135€
Prvo mesto 1st 2014 Conn.Si Massacre Poletni Finale 29. junij 2014 Terran Killerfive SteelSeries Flux
Drugo mesto 2nd 2014 Conn.Si Massacre Poletni Finale 29. junij 2014 Protoss DeLuxE SteelSeries QcK Heavy
Tretje mesto 3rd 2014 Conn.Si Massacre Poletni Finale 29. junij 2014 Zerg Evuser /
Drugo mesto 2nd EPG SC2 Balkan Championship 7. maj - 15. junij 2014 Srbija Protoss GrayWarden /
Drugo mesto 2nd QuickBit Open Cup 28. maj 2014 Hrvaška Terran frozz /
Prvo mesto 1st Universe.hr Big Bang LAN 19. april 2014 Hrvaška Terran frozz 66€ + hardware
Drugo mesto 2nd Universe.hr Big Bang LAN 19. april 2014 Hrvaška Protoss CheeseKing 40€ + hardware
Ro24 2014 WCS Season 1 Europe Premier League 21. jan - 13. apr 2014 Zerg Starbuck 2.000$
Prvo mesto 1st PwS Invitational III 12. april 2014 Zerg Pajack 100€ + povabilo na PwS Invitational IV
Drugo mesto 2nd PwS Invitational III 12. april 2014 Protoss DeLuxE 30€ + povabilo na PwS Invitational IV
Round of 4 Ro4 PwS Invitational III 12. april 2014 Zerg Evuser Povabilo na PwS Invitational IV
Drugo mesto 2nd Slovenska Gaming Liga SC2 Sezona 2 - I. divizija 15. jan - 23. marc 2014 Zerg Evuser /
Tretje mesto 3rd Slovenska Gaming Liga SC2 Sezona 2 - I. divizija 15. jan - 23. marc 2014 Terran VonComet /
Prvo mesto 1st MiA Invitational 4 22. februar 2014 Terran Killerfive SteelSeries Ikari
Tretje mesto 3rd MiA Invitational 4 22. februar 2014 Zerg Evuser SteelSeries QcK Heavy
Tretje mesto 3rd SteelSeries Arena Season 3 sept 2013 - jan 2014 Zerg Starbuck 20€
Četrto mesto 4th SteelSeries Arena Season 3 sept 2013 - jan 2014 Hrvaška Protoss CheeseKing 20€
Drugo mesto 2nd Go4SC2 Premium Qualifier Dec 2013 Cup #4 30. december 2013 Hrvaška Terran frozz 25€
Prvo mesto 1st Slovenska Gaming Liga SC2 Sezona 1 - I. divizija 14. okt - 16. dec 2013 Terran Starbuck 15€
Drugo mesto 2nd Slovenska Gaming Liga SC2 Sezona 1 - I. divizija 14. okt - 16. dec 2013 Zerg Deumos 10€
Ro16 2013 WCS Season 3 Europe Premier League 3. sep - 24. okt 2013 Zerg Starbuck 2.000$
Drugo mesto 2nd KSET E-SPORTS LAN 3 29. september 2013 Hrvaška Terran frozz 50$
Prvo mesto 1st Tech-lab.si SC2 CUP 8. september 2013 Zerg Starbuck Samsung SSD 840PRO 512GB SATA3
Drugo mesto 2nd Tech-lab.si SC2 CUP 8. september 2013 Hrvaška Protoss CheeseKing Samsung SSD 840PRO 256GB SATA3
Tretje mesto 3rd Tech-lab.si SC2 CUP 8. september 2013 Hrvaška Terran frozz Samsung SSD 840PRO 128GB SATA3
Prvo mesto 1st French Master Series Finals 2013 31. avgust 2013 Francija RiSK 400€
Top8 2013 WCS Season 2 Europe Challenger League 25. jun - 18. avg 2013 Zerg Starbuck 300$
Prvo mesto 1st Offblast 2013 10. - 11. avgust 2013 Zerg Starbuck QcK SC II HotS Logo Edition, SteelSeries 7G (us), Kinzu v2 Pro Glossy Black
Drugo mesto 2nd Offblast 2013 10. - 11. avgust 2013 Hrvaška Protoss CheeseKing QCK SC II HotS Kerrigan Ed, Flux In-Ear Mobile Headset, SteelSeries Kinzu v2
Tretje mesto 3rd Offblast 2013 10. - 11. avgust 2013 Terran VonComet QCK SC II HotS Kerrigan Ed, SteelSeries Kinzu v2 White
Round of 4 Ro4 WCG 2013 French Qualifier julij 2013 Francija RiSK
Prvo mesto 1st PwS Invitational II 14. julij 2013 Terran VonComet
Tretje mesto 3rd PwS Invitational II 14. julij 2013 Zerg Pajack
Tretje mesto 3rd MiA Invitational 1 27. - 28. april 2013 Terran VonComet Razer skodelica
Prvo mesto 1st IEM VI GC Kiev Kvalifikacije 5. november 2011 Protoss Evuser Nastop na IEM Kiev International Qualifiers
Drugo mesto 2nd Starcraft2.si OPEN #3 16. - 30. oktober 2011 Protoss Evuser Splinter Cell: Conviction
Ro48 Electronic Sports World Cup 2011 21. - 23. oktober 2011 Protoss Evuser
Prvo mesto 1st Starcraft2.si OPEN #2 4. - 10. julij 2011 Zerg EonuS
Drugo mesto 2nd Starcraft2.si OPEN #2 4. - 10. julij 2011 Terran Targma
Četrto mesto 4th Starcraft2.si OPEN #2 4. - 10. julij 2011 Protoss JoZhA
Tretje mesto 3rd Starcraft2.si OPEN #1 24. - 30. januar 2011 Protoss JoZhA
Prvo mesto 1st StarCraft 2: Best of Slovenia 4. - 10. junij 2011 Protoss JoZhA
StarCraft II team
Uvrstitev Tekmovanje Datum Zasedba Nagrada
Ro8 Russian Starcraft 2 Team League Season 5 16. maj - 5. avg 2014 Hrvaška frozz, Hrvaška CheeseKing, Srbija GrayWarden, Nemčija DeLiver, DeLuxE, Portugalska MaLeS /
Round of 4 Ro4 SC2Improve Team League 4. nov 2013 - 30. mar 2014 Starbuck, Hrvaška frozz, Hrvaška CheeseKing, Srbija GrayWarden, Češka republika Juri, Hrvaška Razbu,
DeLuxE, Deumos, Evuser, Portugalska MaLeS
/
Četrto mesto 4th RaidCall EES Winter 2013 nov 2013 - feb 2014 Starbuck, Hrvaška frozz, Hrvaška CheeseKing, Srbija GrayWarden /
Prvo mesto 1st SteelSeries King of the Hill showmatch 28. januar 2014 Starbuck, Hrvaška frozz, Hrvaška CheeseKing, Srbija GrayWarden, Evuser 750$
Ro8 RaidCall EES Summer 2013 julij - oktober 2013 Starbuck, Hrvaška frozz, Hrvaška CheeseKing, Francija RiSK, Evuser, Deumos, Pajack /
TrackMania Nations Forever
Uvrstitev Tekmovanje Datum Igralec Nagrada
Prvo mesto 1st ESL Special TMNF X-mas Cup 26. december 2010 Hrvaška Domi 5000 copperjev + ESL Premium 90 dni + ESL TV 30 dni
Drugo mesto 2nd ESL Special TMNF X-mas Cup 26. december 2010 Budd 3000 copperjev + ESL Premium 60 dni + ESL TV 30 dni
Ro14 World Cyber Games 2010 30. sep - 1. okt 2010 dec
Prvo mesto 1st WCG Slovenia 2010 11. september 2010 dec nastop na WCG 2010
WarCraft III
Uvrstitev Tekmovanje Datum Igralec Nagrada
Prvo mesto 1st Epicenter Cyber Games #2 22. - 23. september 2007 Sway Intel Pentium procesor
Ro16 WC3 Masters 3 16. maj 2004 Sway
Drugo mesto 2nd Lethal LAN V 24. - 25. april 2004 Sway Laserski printer
Drugo mesto 2nd Lethal LAN XXL 25. - 26. oktober 2003 Sway

Zunanje povezave

 1. uradni Facebook profil
 2. uradni twitter profil @Team__MiA
 3. uradni youtube kanal
 4. uradni twitch kanal
 5. StarCraft II liquipedia profil
 6. Hearthstone liquipedia profil
 7. Gentlemen Cup statistika, liquipedia.net

Viri

 1. team-mia.org, Team MiA awards (2012 - 2014)
 2. Uspehi ekipe MiA in njenih igralcev do leta 2011, team-mia.si arhiv
 3. Novica o združitvi SLO face in MiA.cod, faca.net arhiv
 4. mia-team.net arhiv, spletna stran (2008 - 2010)