Ichi

From Lexiconn
Jump to navigation Jump to search

Jan "ichi" Bele (tudi ichinsane) je bivši Counter-Strike, Dota 2 in StarCraft II igralec in ustanovitelj organizacije Conn.Si, pri kateri je sodeloval tekom vseh obdobij aktivnosti. Občasno je pomagal tudi kot streamer in tudi komentator.

Counter-Strike

ichi je v igri Counter-Strike (1.3 - 1.6) zastopal ekipe ReD_CeLL, tYr, SOVA in Missing in Action, vodenje katere je v letu 2010 skupaj s treachom prevzel od Lojze Slaka. Skupaj s treachom sta preimenovala ekipo v Team MiA.

Dota 2

Kot velik podpornih slovenske Dota 2 scene je ichi organiziral in komentiral kar nekaj Dota 2 tekmovanj, od Massacre serije pa do Conn.Si Dota 2 Arena Season 1.

StarCrat II

ichi je sodeloval na številnih slovenskih StarCraft II tekmovanjih, vendar se ni nikoli resno lotil igranja. Sodeloval je v drugi sezoni serije CAGE FIGHT, kjer je premagal Mindblowza, nato pa izgubil proti treachu.

Komentiranje

ichi je v zadnjem obdobju dogajanja pri Conn.Si (2012-2016) pomagal kot občasni komentator in streamer StarCraft II in Dota 2 tekmovanj.

Ostalo

  • ichi je objavil tudi Counter-Strike frag movie, imenovan utopia by ichi,
  • organiziral več dogodkov v prostorih Foto Bonija, od MiA Invitational tekmovanj do bootcampov ter manjših privat LAN partyjev.

Dosežki

Counter-Strike
Uvrstitev Tekmovanje Datum Ekipa Nagrada
Prvo mesto 1st Lancube (Singulanity v.4) 28. - 30. oktober 2005 Missing in Action
Drugo mesto 2nd DSL Tournament 14. - 15. oktober 2005 Missing in Action PC igra Quake IV
Drugo mesto 2nd Winter Gaming League april 2005 Missing in Action
Drugo mesto 2nd Lan 4 Fun - Codename:FacaLAN 26. - 27. februar 2005 Missing in Action 4.000 SIT, original igra podjetja Colby
Tretje mesto 3rd Singulanity v.3 29. - 31. oktober 2004 Missing in Action